Burak Elmas'tan çarpıcı açıklamalar! "Acilen istifa etmelidir..."

Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇI HAKKINDA...

"Galatasaray'ın kazanabileceği maçtı. Mağlubiyetle ayrıldı. Fatih hoca da, oyuncular da gerekli açıklamaları yaptı. Futbolda dün yoktu bugün vardır. Galatasaray'ın mücadelesi devam ediyor. Avrupa'da da mücadele devam ediyor. İç muhasebe yapmak lazım."

"FATİH HOCA, OCAK AYINDA BİR ÇOK ŞEYİ SÖYLEYECEKTİR"

"Bugün hiçbir büyük kulüp futbol şubesinde başarı elde edemezse, kulüp yönetiminde başarılı olduğunu söyleyemez. Futbol kulüplerin amiral gemisi. Şu anda ocak ayına kadar Galatasaray bu kadro ile mücadele edecek. Fatih hoca bu takımdan maksimum verimi almaya devam edecek. Sanıyorum ki, Fatih hoca ocak ayında birçok şeyi söyleyecektir."

"DİVAN BAŞKANIMIZI KARARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM"

"Eşref Hamamcıoğlu çok doğru bir karar vermiştir. Göstermelik dostluklara herkesin karnı tok. Bu oyun centinmenlik çerçevesinde oynanmıyor. Dolayısıyla divan başkanımızı, aldığı kararı sebebiyle tebrik ediyorum."

"FİKRET ORMAN, KULÜPLER BİRLİĞİ'Nİ ÇIKAR GRUBUNA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR"

"Kulüpler Birliği'nde Fikret Orman başkanlığı bozulmuştur. Dün itibariyle Fikret Orman, Kulüpler birliği'ni kendi ajandasına çevirmiştir. Kulüpler Birliği'ni bozmuş çıkar grubuna dönüştürmüştür. Adeta Cem Yılmaz parodisini andıran bir açıklama metni yazıp birçok kulübü bu bildiriye imza atmaya baskı yapıp bu birliği bozmuştur. En azından Galatasaray'ın temsil edildiği bir birlik değildir. Erol Bedir ve Fikret Orman, Galatasaray'ı bilgilendirmedi. Adeta arkadan operasyon yaptılar. Galatasaray'ı dışarıda bırakarak, Kulüpler Birliği tarihinde ilk kez bir operasyon yaptılar. Hem kendileri de gülünç duruma düştüler."

"BU OYUNLA ANADOLU KULÜPLERİ MAĞDUR EDİLDİ"

"Erol Bedir'in açıklamaları bana inandırıcı gelmiyor. Bir oyun kurdular. Bu oyunla Anadolu kulüpleri mağdur edildi. Bir kısmı duruş gösteremediği için mağdur edildi. Bir kısmı da düzgün bir iletişim kurulmadığı için mağdur edildi. Ben Anadolu kulüplerinin Galatasaray'a karşı böyle bir harekette bulunacağını zannetmiyorum. Trabzonspor yönetiminin bu metne imza atmadığını ümit ediyorum. Veya bunu yaparken Galatasaray'ın bunun içinde olduğunu düşünmüştür."

"FİKRET ORMAN ACİLEN İSTİFA ETMELİ"

"İyi niyetli bir hakem komitesi olmadığını düşünen bir Fikret Orman vardı. Başakşehir'de VAR'ın kendisine karşı olduğunu söyledi. Bu bildirinin hükmü sıfırdır. Bu tamamen başka niyetlerle yapılmış. Geri adım atılmazsa Fikret Orman ve yönetimin istifası gerekir. Süper Lig kulüpleri nasıl olağanüstü toplanacak ve hangi yüzle Galatasaray'ı çağıracak. Kulüpler Birliği yönetimi acilen istifa etmeli."

"GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR'E AYNI ÖLÇÜDE DAVRANILMIYOR"

"Galatasaray'a ve Başakşehir'e aynı ölçüde davranılmıyor. Geçen sezon Kasımpaşa maçının ardından hakemin resmini paylaştı ve ceza aldı. Başakşehir bu sezon Fenerbahçe maçından sonra paylaşım yaptı ve ceza almadı. Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş ve Kayserispor kulüpleri bu bildiriye beraber karar vermişler. Bu açıklamadan sonra Fikret Orman, Mustafa Cengiz'in yüzüne nasıl bakacak? Beşiktaş'ın lehine hata olursa nasıl davranacaklar." (Ajansspor)

YORUM EKLE
YORUMLAR