Galatasaray'da Yukatel Denizlispor maçı öncesinde santrfor sıkıntısı yaşanıyor. Takımın santrforlarından Radamel Falcao sakatlığı, Mbaye Diagne ise cezası nedeniyle maçın kadrosunda bulunamayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in bu bölgede görevlendirdiği Oğulcan Çağlayan da Beşiktaş derbisinde sakatlandı ve bir süre sahalardan uzak kalacak... Younes Belhanda ve Christian Luyindama ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Denizlispor maçında kart görmeleri durumunda 21. haftadaki Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.
Galatasaray'da uzun süreli sakatlığını atlatan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın ise görev alması bekleniyor. Geçen sezonun 27. haftasında 14 Haziran 2020'de deplasmanda yapılan Çaykur Rizespor müsabakasında kaval kemiği kırılan Uruguaylı file bekçisi, 7 ayı aşkın süre sonra takımdaki yerini alacak. Teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları derbinin ardından yaptığı açıklamada, Yukatel Denizlispor maçında Muslera'ya görev vereceğini ifade etmişti.
Muhtemel 11'ler
Galatasaray (4-3-3): Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Belhanda, Taylan, Emre Kılınç, Feghouli, Arda, Babel
Y. Denizlispor (4-4-2): Pantilimon, Lopes, Fabiano, Muhammet, Bergdich, Sacko, Recep, Murawski, Sagal, Mesanovic, Rodallega
(beIN Sports)