Fatih Terim, yeni golcüsünü takım içinden buldu!

Falcao ve Diagne'nin yokluğunda Galatasaray'da forvet hattında görev yapan Oğulcan'ın sakatlanması, hastalığı sonrasında takıma yeni alışmaya başlayan Ryan Babel'in omuzlarındaki yükü ağırlaştırdı.

Fatih Terim, yeni golcüsünü takım içinden buldu!

Mbaye Diagne'nin kırmızı kartı nedeniyle sarı-kırmızılıların yarınki Yukatel Denizlispor maçında Babel'in santrfor olarak görev yapması bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamada; Beşiktaş maçında sol üst arka adale grubunda ağrı hisseden Şener Özbayraklı'da hafif-orta derece zorlanma (minimal kısmi yırtık ve kanama), Oğulcan Çağlayan'ın ise sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edildiği ifade edildi. Oğulcan'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öne sürüldü. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER